Fed Cup: Šarapovová by rada hrala aj v semifinále proti Nemkám

NETKY.SK • 9 Február 2015, 13:37 • 2 min
Fed Cup: Šarapovová by rada hrala aj v semifinále proti Nemkám

KRAKOV - Ruská tenistka Maria Šarapovová si síce počas víkendu v Krakove splnila základnú kvalifikačnú požiadavku v súvislosti s OH 2016 v Riu de Janeiro, ale nevylúčila, že v apríli v domácom semifinále Pohára federácie reprezentačných družstiev žien prvý raz v kariére absolvuje dve stretnutia "zbornej" za sebou.

slovakia

left justify in out

"Milujem tento formát a rada ako členka tímu hrám za krajinu, ale termínová listina mi, žiaľ, nie vždy dopraje takúto možnosť. Ak by som mala priestor hrať častejšie, urobila by som to," povedala držiteľka kariérneho Grand Slamu podľa webu Fed Cupu. 

 

Dvadsaťsedemročná dvojka renkingu Šarapovová v rámci duelu s domácimi Poľkami vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny v sobotu prekonala Urszulu Radwanskú a v nedeľu renomovanejšiu zo sesterskej dvojice Agnieszku. Prvý raz sa postarala o "postupový" bod. "Bol to skvelý pocit. Ku koncu som sa cítila fakt zviazane. Nikdy predtým som nebola v takejto pozícii. Uvedomila som si, aká leží na mne zodpovednosť, a veľmi som túžila zvládnuť to," vyhlásila Šarapovová, ktorá pred tým hrala v PF v rokoch 2008, 2011 a 2012 - vždy v jednom stretnutí svojej krajiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona