Fed Cup: Rusky v semifinále proti Nemkám napokon bez Šarapovovej

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 18:34 • 2 min
Fed Cup: Rusky v semifinále proti Nemkám napokon bez Šarapovovej

LONDÝN 14. apríla (SITA) - Dvojka svetového rebríčka tenistiek WTA vo dvojhre Maria Šarapovová napokon nepomôže domácim 18. - 19. apríla na antuke v hale Adler Arena v Soči proti Nemkám v semifinále svetovej skupiny Pohára federácie 2015 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Oznámila to národná federácia FTR, informáciu tlmočilo twitterové konto týchto MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Dôvodom absencie je indispozícia, ktorú držiteľka kariérneho Grand Slamu utrpela na nedávnom turnaji v americkom Miami na Floride.

 

"Netrpezlivo som hľadela v ústrety zápasu v meste, v ktorom som vyrastala. Aj s mojím realizačným štábom som vykonala príslušné zmeny plánov. Žiaľ, zranenie nohy mi neumožňuje plnohodnotne sa pripraviť. Iba pred niekoľkými dňami som sa vrátila na kurt. Na to, aby som mohla pomôcť družstvu dôstojnými výkonmi proti veľmi silnému súperovi, by som potrebovala byť v optimálnej forme. Nemala by som však dostatok času..." uviedla Šarapovová pre tlačové oddelenie FTR. 

 

Kapitánka Anastasia Myskinová zatiaľ neoznámila náhradníčku. Zostávajúcu trojicu tvoria Svetlana Kuznecovová, Anastasia Pavľučenkovová a Jelena Vesninová. V súbežnom semifinále sa v Ostrave stretnú Češky s Francúzkami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona