Fed Cup: Rittnerová na lavičke možno len v župane

NETKY.SK • 5 November 2014, 19:33 • 2 min
Fed Cup: Rittnerová na lavičke možno len v župane

PRAHA - Nemecký tím sa vracal z Brisbane do Európy po aprílovom semifinálovom víťazstve 3:1 nad domácimi Austrálčankami v pyžamách a poskytol o tom fotografický dôkaz z paluby lietadla, teraz je objektom internej stávky na zmiernenie napätia pred víkendovým pražským finále Pohára federácie 2014 tenisových reprezentačných družstiev žien proti Češkám kapitánka Barbara Rittnerová.

slovakia

left justify in out

 Zaviazala sa, že štvorhru odkoučuje len v župane, ak hostky už pred ňou budú mať istotu triumfu.

 

 

"Keď k tomu dôjde, budem iba rada," citoval český web Tennis Arena Rittnerovú, ktorá v roku 1992 bola pri zatiaľ poslednom úspechu Nemiek vo Fed Cupe. 

"Naše šance sú približne 20 na 80, ale zároveň viem, že môj tím je pre každého nebezpečný. Záležať bude aj na tom, ako sa vyrovnáme s atmosférou. V tom je najväčšia výhoda Češiek, ktoré sú vo finále v ostatnom období už tretí raz," upozornila 41-ročná niekdajšia 24. hráčka svetového rebríčka WTA Rittnerová, ktorá je vo funkcii od januára 2005. Prevzala ju od Klausa Eberharda, ešte v sezóne 2004 sama v tejto súťaži hrala. Celkovo v nej mala na kurte bilanciu 19:22, z toho vo dvojhre 9:8. Nemky vo februári vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny zvíťazili v Bratislave nad Slovenkami 3:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona