Fed Cup: Proti Austrálii so Schmiedlovou, Cibulkovou, Hantuchovou a Čepelovou

NETKY.SK • 27 Január 2016, 11:35 • 2 min
Fed Cup: Proti Austrálii so Schmiedlovou, Cibulkovou, Hantuchovou a Čepelovou

BRATISLAVA - Kvarteto tenistiek Anna Karolína Schmiedlová (29. vo svetovom rebríčku WTA), Dominika Cibulková (38.), Daniela Hantuchová (89.), Jana Čepelová (140.), figuruje v slovenskej nominácii na zápas 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie proti Austrálii (6.-7. februára na tvrdom povrchu DecoColor v bratislavskom NTC.).

slovakia

left justify in out

Vo výbere austrálskej kapitánky Alicie Molikovej by mali byť Samantha Stosurová (27.), Jarmila Wolfeová (122.), Anastasia Rodionovová (239.), Kimberly Birrellová (296.). Slovenský kapitán Matej Lipták dal prednosť Čepelovej pred slovenskou rebríčkovou trojkou Magdalénou Rybárikovu.

 

Úvodné sobotňajšie dvojhry odštartujú o 14.00. V nedeľu od 13.00 sú na programe ďalšie dva single a záverečná štvorhra. Hlavnou rozhodkyňou bude Rumunka Michaela Testibanová, v úlohe empajrových rozhodcov sa predstavia Američan Jake Garner a Brazílčanka Paula Vieira Sousová. Hrá sa s loptičkami značky Dunlop Fort All Court. Vo fedcupovej histórii pôjde o druhý vzájomný súboj oboch krajín, v apríli 1995 na tráve v Perthe vyhrali domáce Austrálčanky 3:2. Slovenky vlani v 1. kole II. svetovej skupiny prehrali v Apeldoorne s domácimi Holanďankami 1:4. V baráži o účasť v druhej osmičke potom zdolali v NTC Švédsko 4:0.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies