Fed Cup: Nezostáva iné, než rešpektovať Danielino rozhodnutie

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 14:21 • 2 min
Fed Cup: Nezostáva iné, než rešpektovať Danielino rozhodnutie

BRATISLAVA - Od pondelka je známe, že Slovenky nastúpia 19. - 20. apríla v Québec City proti domácim Kanaďankám v play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2015 tenisových reprezentačných družstiev žien nielen bez Dominiky Cibulkovej. Absentovať bude aj Daniela Hantuchová.

slovakia

left justify in out

"Kapitán Matej Lipták už dávnejšie uvoľnil Dominiku Cibulkovú na turnaj v Malajzii a teraz vyvstalo, že nám bude chýbať aj Daniela Hantuchová. Nezostáva nám iné, než rešpektovať jej rozhodnutie. V čase zápasu síce Daniela nebude na nejakom inom podujatí, ale chce sa regenerovať a pripravovať. Zopakujem to, čo som povedal nedávno: nesúhlasím s tým, aby sa tenistky v čase reprezentačných povinností zúčastňovali na turnajoch. Je to jav, s ktorým nikdy nebudem súhlasiť. Zároveň verím, že Magdaléna Rybáriková, Jana Čepelová a Karolína Schmiedlová dokážu naše chýbajúce top hráčky zastúpiť. Pri troche športového šťastia môžeme v Kanade uhrať dobrý výsledok. Domáce sú však za týchto okolností miernymi favoritkami, pretože disponujú vynikajúcou Eugenie Bouchardovou," povedal pre agentúru SITA generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška. 

 

Domáca asociácia Tennis Canada už predznamenala, že spomenutá 20-ročná 19. hráčka svetového rebríčka Bouchardová bude k dispozícii. Uzávierka oficiálnych predbežných nominácií je v stredu 9. apríla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies