Fed Cup: Moška dúfa, že sa nezopakuje apríl, nepredpokladá problémy

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:46 • 2 min
Fed Cup: Moška dúfa, že sa nezopakuje apríl, nepredpokladá problémy

BRATISLAVA - Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška očakáva, že tím SR nastúpi 7. - 8. februára na antuke v hale Omnisport v Apeldoorne proti Holanďankám v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2015 reprezentačných družstiev žien v najsilnejšom možnom zložení.

slovakia

left justify in out

"Je parketou kapitána Mateja Liptáka, aby hovoril s hráčkami. Teraz dostávajú zmluvy na novú sezónu a dúfam, že sa nebude opakovať situácia z apríla. Nepredpokladám problémy," povedal Moška na otázku agentúry SITA na piatkovej tlačovej besede v Bratislave. Fedcupový tím má na budúcu sezónu jasný cieľ v podobe útoku na návrat do elitnej osmičky. 

 

Víťazky ročníka 2002 Slovenky v apríli prehrali v Québec City s Kanaďankami v play-off o svetovú skupinu 1:3, v kádri z rôznych dôvodov neboli Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová a Magdaléna Rybáriková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies