Fed Cup: Kerberová a Petkovicová nemeckými singlistkami na finále

NETKY.SK • 5 November 2014, 15:02 • 2 min
Fed Cup: Kerberová a Petkovicová nemeckými singlistkami na finále

PRAHA - Členka Top 10 renkingu tenistiek Angelique Kerberová a víťazka minulotýždňového šampionátu WTA Tournament of Champions v Sofii Andrea Petkovicová budú nemeckými singlistkami vo finále Pohára federácie reprezentačných družstiev žien 8. - 9. novembra proti Češkám na tvrdom povrchu Novacrylic Ultracushion v hale O2 v Prahe (v oba dni začiatok o 13.00 h). V predstihu to prezradila kapitánka hostiek Barbara Rittnerová.

slovakia

left justify in out

Informáciu prinieslo twitterové konto tejto súťaže z agendy Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Rittnerová má k dispozícii aj finalistku vlaňajšieho Wimbledonu Sabine Lisickú, Juliu Görgesovú a deblovú špecialistku Annu-Lenu Grönefeldovú. 

 

Vzhľadom na uvedené je značne pravdepodobné, že napokon sa do definitívneho kvarteta pred piatkovým žrebom programu nedostane Lisická, ktorá nebola v kádri ani pri februárovom štvrťfinálovom úspechu proti Slovenkám v Bratislave a aprílovom semifinálovom proti Austrálčankám v Brisbane (zhodne 3:1). 

 

Šéf realizačného štábu Česka Petr Pála si bude vyberať z pätice Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká a Karolína Plíšková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies