Fed Cup: Husárová potvrdila rozlúčku s najcennejším dresom

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 10:33 • 2 min
Fed Cup: Husárová potvrdila rozlúčku s najcennejším dresom

BRATISLAVA - Slovenská tenisová veteránka Janette Husárová si po šiestich rokoch zahrala v Pohári federácie reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Po víkende v kanadskom Québec City, kde tím SR prehral 1:3 s domácimi v súboji o svetovú skupinu 2015, potvrdila, že išlo len o účelový návrat vzhľadom na okolnosti.

"Presne 19. apríla pred dvadsiatimi rokmi som nastupovala na môj prvý fedcupový zápas a dnes nastupujem na posledný," pripomenula prostredníctvom Facebooku čoskoro 40-ročná Bratislavčanka (nar. 4. júna 1974). Neskôr dodala: "Nevyšlo aj vyšlo..." Spoludržiteľka Pohára federácie 2002 Husárová sa v debli po boku 19-ročnej Karolíny Schmiedlovej postarala o "čestný" bod hostiek, ktoré boli bez Dominiky Cibulkovej, Daniely Hantuchovej aj Magdalény Rybárikovej. 

Majsterka sveta WTA 2002 vo štvorhre Husárová končí vo Fed Cupe s bilanciou 17:12. Do nedele naposledy v ňom niekdajšia trojka deblového renkingu hrala 27. apríla 2008. Vo štvorhre v rámci týchto majstrovstiev sveta tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) má na konte 11 úspechov, čo je jasne najviac zo Sloveniek (Karina Cíleková-Habšudová 8, Magdaléna Rybáriková 7). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona