Fed Cup: Do Kanady aj Husárová, Mošku sklamalo rozhodnutie Rybárikovej

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 16:06 • 2 min
Fed Cup: Do Kanady aj Husárová, Mošku sklamalo rozhodnutie Rybárikovej

BRATISLAVA - Deblová špecialistka Janette Husárová posilní slovenský tím v garážovom stretnutí o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Kanade (19.-20. apríla).

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška, ktorého sklamalo, že po Dominike Cibulkovej a Daniele Hantuchovej nebude kapitánovi Matejovi Liptákovi v Quebecu k dispozícii ani Magdaléna Rybáriková.
     

"Som veľmi sklamaný rozhodnutím Magdalény Rybárikovej, ktorá bola v juniorskom veku šesť rokov výrazne finančne podporovaná zo strany Slovenského tenisového zväzu. Má podpísanú dlhodobú zmluvu so STZ a zmluvy treba dodržiavať. Dnes som mal stretnutie so Janette Husárovou a pred desiatimi minútami mi potvrdila štart v Kanade, z čoho sa veľmi teším a ďakujem jej za skvelý prístup k reprezentácii Slovenska. Chcem oceniť aj prístup Kristíny Kučovej, ktorá sa odhlásila z turnaja v Kuala Lumpur a bude k dispozícii kapitánovi Matejovi Liptákovi ako tretia hráčka tímu," povedal pre TASR Moška.
     

Husárová bola členkou víťazného slovenského fedcupového tímu z roku 2002. V španielskom Maspalomase vybojovala rozhodujúci tretí bod po triumfe nad Arantxou Sanchezovou Vicariovou. Vo Fed Cupe má bilanciu 18:12.

 

Naposledy reprezentovala v prestížnej tímovej súťaži v apríli 2008, keď v bratislavskom NTC po boku Rybárikovej spečatila hladký triumf Slovenska nad Uzbekistanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona