Fed Cup: Cibulková vo Forli, ale len na plagáte

NETKY.SK • 7 Február 2017, 21:42 • 2 min
Fed Cup: Cibulková vo Forli, ale len na plagáte

FORLI - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková je v dejisku víkendového fedcupového stretnutia Taliansko - SR, ale len na propagačnom plagáte.

slovakia

left justify in out

Z Forli, kde sa duel 1. kola II. svetovej skupiny bude konať na antuke v hale PalaGalassi, o tom pre spravodajstvo Slovenského tenisového zväzu referoval medzinárodný a športovo-technický riaditeľ STZ a vedúci výpravy Ľubomír Páleník, pridal fotografiu.

V pondelok z Bratislavy s kapitánom Matejom Liptákom odcestovali na Apeninský polostrov Jana Čepelová a debutantka Rebecca Šramková, z Ríma sa pripojila spoludržiteľka Fed Cupu 2002 Daniela Hantuchová a na utorok večer je naplánované pribudnutie Karolíny Schmiedlovej, ktorá sa doma doliečovala z predchladnutia po návrate z USA.

"Antuka je čerstvo položená, organizátori s ňou pracujú, je ešte mäkká, ale do víkendu by mala byť v poriadku. Naše hráčky už trénovali dopoludnia aj popoludní, z Talianok som videl Schiavoneovú," hlásil Páleník. Hala je blízko hotela, kde výprava býva. V pondelok, v deň príchodu, pršalo, ale v utorok už bolo príjemne: 10 stupňov a slnečno. "Pýtal som sa, aký je záujem o stretnutie. Vraj je. Hala má kapacitu päťtisíc miest, som zvedavý, ako sa zaplní," dodal Páleník.

Cibulková už v januári oznámila, že v tejto sezóne Fed Cup vynechá. Oficiálnu predbežnú nomináciu domácich tvoria Sara Erraniová, Francesca Schiavoneová, Jasmine Paoliniová a Martina Trevisanová. V každom tíme sú možné dve zmeny pred žrebom programu, ktorý bude v piatok 10. februára. Do tímu hostiek možno ešte pribudne Kristína Kučová po problémoch s pravým kolenom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona