Fed Cup: Češky nastúpia proti Španielkám bez Kvitovéj

NETKY.SK • 20 Január 2017, 13:33 • 2 min
Fed Cup: Češky nastúpia proti Španielkám bez Kvitovéj

PRAHA - Kapitán českej fedcupovej reprezentácie Petr Pála nominoval na duel 1. kola proti Španielkam kvarteto Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Kateřina Siniaková. České tenistky budú v súboji 11.-12. februára v Ostrave v pozícii obhajkýň titulu.

slovakia

left justify in out

Česku bude chýbať Petra Kvitová, ktorá sa zotavuje po operácii ruky. Tú musela absolvovať po lúpežnom prepadnutí v decembri minulého roka. Češky vyhrali Fed Cup päťkrát v uplynulých šiestich rokoch.

 

Španielsku bude chýbať zranená Carla Suarezová. "Je super, že po dlhšom čase môžeme hrať opäť doma. Dievčatá sa môžu ukázať pred našimi fanúšikmi," citoval portál idnes.cz Pálu.

 

Češky majú momentálne dobrú formu, Plíšková aj Strýcová postúpili na prebiehajúcom Australian Open do 3. kola. Dvadsaťročná debutantka Siniaková vyhrala nedávno turnaj WTA v čínskom Šen-čene.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies