Fed Cup: Britky budú v Budapešti bez Robsonovej

NETKY.SK • 28 Január 2014, 15:12 • 2 min
Fed Cup: Britky budú v Budapešti bez Robsonovej

LONDÝN - Laura Robsonová pre pretrvávajúce problémy so zápästím nepomôže britskému tímu na turnaji I. skupiny euroafrickej zóny Pohára federácie tenisových reprezentačných družstiev žien 4. - 9. februára na tvrdom povrchu v hale v Budapešti. Kapitánka Judy Murrayová povolala 22-ročnú Jocelyn Raeovú k triu Johanna Kontová, Heather Watsonová a Tara Moorová. Britky sú v základnej B-skupine s Maďarkami, Lotyškami a Rumunkami.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, že Laura nám bude chýbať, a to na dvorci aj mimo neho. Mám však skvelú príležitosť vniesť do kádra ´Joss´ ako deblovú špecialistku. V roku 2010 osvedčila svoj potenciál triumfom na Commonwealth Games a je naplno fit," cituje Murrayovú BBC.

"Po konzultáciách s mojím lekárom padlo rozhodnutie, že potrebujem ešte dva až štyri týždne bez záťaže. Absencia vo Fed Cupe ma veľmi mrzí, úspech v tejto súťaži totiž bol jedným z mojich hlavných cieľov na sezónu 2014," skonštatovala prostredníctvom Facebooku 20-ročná ľavoruká rodáčka z Melbourne Robsonová, momentálne 58. vo svetovom rebríčku WTA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies