Fed Cup: Bouchardová mení atmosféru v tíme, ale k lepšiemu

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 14:37 • 2 min
Fed Cup: Bouchardová mení atmosféru v tíme, ale k lepšiemu

BRATISLAVA - Kapitán kanadských tenistiek v Pohári federácie reprezentačných družstiev žien Sylvain Bruneau kategoricky nesúhlasil s odhadom, že atmosféra v tíme bez výkonnostne vyčnievajúcej Eugenie Bouchardovej môže byť lepšia.

slovakia

left justify in out

"Moja reakcia je jednoznačná: nie je to pravda! Naopak, ´Genie´ je tímová hráčka oddaná kolektívu aj tejto súťaži. Mám s ňou len tie najlepšie skúsenosti. Navzájom spolu vychádzame veľmi, veľmi dobre. Práve ona napríklad po večeroch iniciuje spoločenské hry a navrhuje aktivity na trávenie času," prezradil Bruneau na stredajšej tlačovej besede pred víkendovým bratislavským stretnutím so Slovenkami v play-off o II. svetovú skupinu ročníka 2017. Finalistka Wimbledonu 2014 Bouchardová ubudla z nominácie hostiek pre zranenie brušného svalstva.

"Často som s ´Genie´ aj na turnajoch. Je pravda, že ona je odlišná. Nenadväzuje na okruhu kamarátstva, nesocializuje sa, také je jej voľba. Neznamená to však, že by bola namyslená a nepriateľská. Nikdy som ju nepočul povedať krivé slovo na inú hráčku. Možno vyznieva odmerane a neprístupne, ja ju však poznám ako milé a srdečné dievča," zdôraznil Bruneau.

Francoise Abandová aj Aleksandra Wozniaková, predpokladané singlistky Kanady na duel so SR, na pomknutie k vlastnému vyjadreniu na túto tému zhodne skonštatovali, že kompletne potvrdzujú trénerove slová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies