Fed Cup: Bacsinszkej otca nepustili na semifinále v Luzerne

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:35 • 2 min
Fed Cup: Bacsinszkej otca nepustili na semifinále v Luzerne

BIEL - Igor Bacsinszky má dlhodobo pokazené vzťahy so svojou dcérou Timeou Bacsinszkou a Švajčiarsky tenisový zväz (ST) mu na základe konzultácie s hráčkou zakázal vstup na minulotýždňové domáce stretnutie proti Češkám v Luzerne v semifinále svetovej skupiny Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Blick konkretizoval, že neželanej osobe, ktorá pricestovala z Budapešti aj so vstupenkami kúpenými cez tretiu osobu, preplatili 250 CHF. Basler Zeitung priniesol kópiu prípisu od Swiss Tennis, v ktorom zväz informoval rodinného príslušníka, že si prenajal halu a pridružené priestory v rámci miestneho výstaviska a na základe posúdenia situácie pristúpil k zákazu vstupu. Pridal paragraf, podľa ktorého môže takto postupovať, a varoval adresáta pred konzekvenciami, ak by sa nejakým spôsobom vzoprel rozhodnutiu. Bacsinszká prehrala obe svoje dvojhry a Švajčiarky napokon podľahli obhajkyniam trofeje Češkám 2:3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies