FC Valencia nakoniec len so symbolickou pokutou za hodenú fľašu

NETKY.SK • 26 Október 2016, 15:42 • 2 min
FC Valencia nakoniec len so symbolickou pokutou za hodenú fľašu

MADRID - Symbolickú pokutu vo výške 1500 eur dostal španielsky klub FC Valencia za to, že fanúšikovia tohto mužstva počas víkendového duelu 9. kola La Ligy proti FC Barcelona hodili fľašu do skupiny hráčov súpera.

slovakia

left justify in out

Vedenie súťaže zároveň pochválilo zástupcov "netopierov" za to, že veľmi rýchlo identifikovali previnilca. Na druhej strane Valencia dostala varovanie, že v prípade opakovania podobných incidentov môže prísť k uzatvoreniu štadióna Mestalla.


Fľaša z hľadiska v sobotu zasiahla na hracej ploche futbalistov FC Barcelona Neymara či Luisa Suáreza počas oslavy víťazného gólu Lionela Messiho z pokutového kopu na 3:2 v nadstavenom čase stretnutia. Paradoxom je, že práve hráči Barcelony sa stali terčom kritiky za prehnanú reakciu po tom, ako fľaša trafila ich spoluhráčov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies