FC Twente už nepočíta s Rendlom

NETKY.SK • 22 Október 2014, 15:07 • 2 min
FC Twente už nepočíta s Rendlom

ENSCHEDE - Športová budúcnosť slovenského útočníka Andreja Rendlu sa už nespája s FC Twente. Klub z holandského Enschede nemá záujem o predĺženie platnosti vzájomného kontraktu po sezóne 2014/2015 a dáva zraneniami dlhodobo sužovaného zakončovateľa k dispozícii na zimné transferové obdobie. Informáciu priniesol web De Telegraaf.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Banskej Bystrice má ťažko uveriteľnú smolu. Rendlove patálie s kolenami sa začali krátko po transfere do FC Twente, celkovo absolvoval päť chirurgických zákrokov. Hroziaci koniec kariéry odvrátila operácia v marci 2013 v belgických Antverpách, do diania sa vrátil v novembri. Slovák od svojho prestupu z Dukly Banská Bystrica v roku 2007 odohral za Twente a Heracles Almelo (hosťovanie) dovedna iba 21 zápasov, v predchádzajúcej sezóne ich bolo 6 za rezervu svojho zamestnávateľa. 

 

Rendla, ktorý kedysi debutoval v najvyššej slovenskej súťaži ako 16-ročný, sa naposledy sa zapojil do akcie 9. marca. V septembri web Tubantia referoval o ďalších zdravotných ťažkostiach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies