FC Turín sa zaujíma o Vladimíra Weissa

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 14:59 • 2 min
FC Turín sa zaujíma o Vladimíra Weissa

TURÍN - Slovenský futbalista Vladimír Weiss mladší by mohol zotrvať v talianskej Serie A. Meno stredopoliara Pescary síce nedávno skloňovali v súvislosti so záujmom španielskej Sevilly, teraz sa začal nahlas spomínať záujem FC Turín. Pescara si neudržala tento rok príslušnosť medzi elitou. Okrem Weissa chcú Turínčania aj Ezequiela Schelotta z Interu Miláno. Informuje o tom Tutto Mercato.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Bratislavčan Weiss prišiel do Pescary pred začiatkom tohto ročníka. Za Delfino odohral v sezóne 2012/13 v Serie A celkovo 22 zápasov a dal v nich štyri góly. Počas kariéry hral aj v ďalších popredných európskych kluboch. V roku 2006 odišiel z Interu Bratislava do akadémie Manchestru City. "The Citizens" ho postupne poslali na hosťovanie do Boltonu Wanderers, Glasgowa Rangers a Espanyolu Barcelona. V médiách sa počas roka objavili špekulácie aj o jeho možnom pokračovaní v kariére na Apeninskom polostrove. Spomínal sa záujem AS Rím, AC Miláno i SSC Neapol, hoci jeho otec V. Weiss st. mu odporučil transfer do Ruska. V minulosti sa o technicky disponovaného krídelníka zaujímalo aj Dynamo Kyjev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies