FC Trnava bude šesť týždňov pre zranenie bez Matúša Pauknera

NETKY.SK • 17 August 2016, 17:18 • 2 min
FC Trnava bude šesť týždňov pre zranenie bez Matúša Pauknera

TRNAVA - Účastník najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže Fortuna ligy FC Spartak Trnava sa bude musieť počas nasledujúcich týždňov zaobísť bez futbalového útočníka Matúša Pauknera.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ sa zranil v nedeľu 7. augusta v zápase 2. kola II. ligy západ na pôde ŠKF Sereď, nastúpil vtedy za trnavské "béčko". Počas jedného zo súbojov Pauknera "zostrelil" Senegalčan v drese Serede Tidiane Djiby Ba. Vyšetrenie magnetickou rezonanciou odhalilo zlomenú kostičku medzi členkom a priehlavkom ľavej nohy, prvé odhady hovoria o šesťtýždňovej absencii, informuje web Spartaka.

"Veľmi ma to mrzí. V lige som stihol odohrať len jeden zápas proti Dunajskej Strede, podarilo sa mi skórovať, bola skvelá atmosféra a vyhrali sme. Tešil som sa na ďalšie takéto zápasy v drese Spartaka. Žiaľ, čaká ma dlhšia pauza; počas nej spravím všetko, aby som sa vrátil ešte lepšie pripravený," povedal Matúš Paukner.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona