FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová 2:0, hlasy trénerov

NETKY.SK • 21 Október 2017, 22:23 • 2 min
FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová 2:0, hlasy trénerov

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava triumfovali v sobotňajšom zápase 13. kola Fortuna ligy 2017/2018 nad FK Železiarne Podbrezová 2:0 a natiahli víťaznú sériu v súťaži už na sedem stretnutí.

slovakia

left justify in out

Nestor El Maestro, tréner Spartaka Trnava: "Snažili sme sa hrať ako veľký tím, no nebolo to tak. Podbrezová ukázala, že nie je slabý súper. V druhom polčase sme podali už náš zvyčajný výkon, s ktorým môžeme vyhrať nad hocikým, nielen nad Podbrezovou."

 

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: "S dnešným zápasom som opäť spokojný aj napriek tomu, že sme prehrali. Boli sme dobre organizovaní a s Trnavou sme hrali vyrovnanú partiu. Nebyť druhého gólu, dopadlo by to pre nás lepšie. Ideme dopredu, výkony hráčov idú tiež hore a verím, že sa budeme ďalej len zlepšovať."

 

 

 

Zverenci trénera Nestora El Maestra majú pred Slovanom Bratislava, ktorý prekvapujúco prehral 2:3 v Zlatých Moravciach, na čele tabuľky už osembodový náskok. Spartak vrátane domáceho pohára ťahá už 10-zápasovú víťaznú šnúru. Najbližšie sa v nedeľu 29. októbra predstaví v Trenčíne.

 

FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová 2:0 (0:0)

Góly: 49. Vlasko, 78. Kostelný (vl.). Rozhodovali: Ziemba - Chládek, Žákech, ŽK: Tóth - Baez, Krivák, Kuciak, 4311 divákov.

Spartak: Vantruba - Kadlec, Tóth (46. Hladík), Godál, Janso - Sloboda, Pehlivan - Čanturišvili, Vlasko (83. Greššák), Jirka (88. Mihálik) - Egho

 

Podbrezová: Kuciak - Viazanko (63. Djordjevič), Krivák, Kostelný, Kuc - Leško, Haščák, Baez (63. Kopičár), Turňa - Bernadina (76. Jedinák), Rendla

 

Hostia nastúpili sebavedomo, pretože v Trnave ešte v lige doposiaľ nedostali gól. Úvodné minúty patrili domácim, no najskôr Vlasko v dobrej pozícii prestrelil a o chvíľu pokus Egha z uhla vyrazil Kuciak na roh. Hostia odpovedali hlavičkou Rendlu, ktorá smerovala vedľa brány a v 15. minúte vystrelil z priameho kopu Leško nad bránu. Domáci sa v ďalšom priebehu utápali v nepresnostiach, hra im nešla podľa predstáv a tak si hostia bez problémov udržiavali bezgólový stav.

 

Do druhého polčasu nastúpili domáci s Hladíkom, ktorý vystriedal zraneného Tótha a už v 49. minúte rozjasal divákov Vlasko, keď z priameho kopu poslal loptu do ľavej šibenice podbrezovskej brány. Spartak po góle ožil, jeho hráčov bolo plné ihrisko, ale do šancí ich obetavo hrajúci hostia nepúšťali. V 68. minúte mala Podbrezová výhodu priameho kopu, ktorý zahrával Rendla, no loptu spoľahlivo odvrátil Godál. V 72. minúte vystrelil zvnútra šestnástky Kadlec, ale tesne minul bránu.

 

Z protiútoku zasa Leško vyskúšal pozornosť Vantrubu. V 78. minúte sa definitívne rozhodlo o víťazstve Trnavy, keď Čanturišvili z uhla vystrelil po zemi na bránu hostí a lopta sa od kapitána Kostelného odrazila do vlastnej siete - 2:0. Záver sa už iba dohrával, domáci si boli vedomí desiateho súťažného víťazstva v rade a hostia pochopili, že z Trnavy si neodvezú ani jeden bod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies