FC Sao Paulo zamietlo prestup brankára Cesara, nechytal zápas od júna

NETKY.SK • 5 November 2013, 14:25 • 2 min
FC Sao Paulo zamietlo prestup brankára Cesara, nechytal zápas od júna

SAO PAULO - Vedenie futbalového klubu FC Sao Paulo zamietlo prestup brankára Julia Cesara, ktorý prišiel v tejto sezóne o post jednotky v anglickom druholigovom tíme Queen's Park Rangers. Cesar tak chytal naposledy súťažný zápas ešte v júli tohto roka vo finále Pohára konfederácií FIFA, v ktorom Brazília zdolala Španielsko 3:0.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ, čo v minulej sezóne v Premier League odohral Cesar za londýnskych jazdcov 24 stretnutí, v tomto ročníku ho Rob Green nepustil ani raz do brány. Navyše, funkcionári hľadajú na trhu mladého brankára, ktorý postupne nahradí veterána Rogeria Ceniho. Štyridsaťročný gólman sa ešte nerozhodol, či natiahne svoju kariéru ešte o ďalšiu sezónu.

"Musíme plánovať vzhľadom na to, aké sú naše potreby," povedal viceprezident Sao Paula Joao Paolo de Jesus Lopes. "Ale z viacerých dôvodov by bolo hlúposťou, aby sme podpísali Julia Cesara. Najradšej by sme pokračovali však s Rogeriom. Takže nevidím žiadnu šancu na príchod Julia Cesara."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies