FC Petržalka akadémia s novou hracou plochou i osvetlením

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 16:57 • 2 min
FC Petržalka akadémia s novou hracou plochou i osvetlením

BRATISLAVA - Slovenský futbalový klub FC Petržalka akadémia odohrá v nedeľu predpoludním od 10.30 h prvý majstrovský zápas na novozrekonštruovanej hracej ploche s umelým povrchom na štadióne na Sklodowskej ulici 1. Nástupca dvojnásobného slovenského majstra zo sezón 2004/2005 i 2007/2008 a účastníka skupinovej fázy Ligy majstrov (2005/2006) FC Artmedia Bratislava nastúpi ako líder piatej ligy v zápase 17. kola proti NMŠK 1922 Bratislava.

slovakia

left justify in out

Slávnostný výkop zaobstará bývalý 15-násobný slovenský futbalový reprezentant a v súčasnosti hráč FC Petržalka akadémia Filip Šebo ako aj dlhoročný hlásateľ a ikona klubu, už 90-ročný František Štamberský. Moderátorom úvodného ceremoniálu bude Stanislav Gális.

 

Položenie umelej hracej plochy spolu s inštalovaným umelým osvetlením je zavŕšením jednej z etáp výstavby budovania komplexného voľnočasového centra na Sklodowskej ulici. Klub od tejto chvíle disponuje jedným z najlepších umelých trávnikov od jedného z deviatich preferovaných výrobcov asociácie FIFA. "Nasledujeme príklad akadémií renomovaných klubov ako FC Barcelona či AC Miláno, ktoré bežne trénujú na umelých povrchoch. Majstrovské zápasy na nej odohrajú mládežnícke výbery do 17 a do 19 rokov a seniorský tím," uviedol majiteľ FC Petržalka akadémia Marek Mojto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies