FC Norimberg odcestoval na sústredenie bez útočníka Sylvestra

NETKY.SK • 16 Január 2017, 17:11 • 2 min
FC Norimberg odcestoval na sústredenie bez útočníka Sylvestra

NORIMBERG - Slovenský útočník Jakub Sylvestr, ktorý možno už v zime opustí nemecký druholigový futbalový klub 1. FC Norimberg, v nedeľu neodcestoval so svojimi spoluhráčmi na sústredenie do Španielska.

slovakia

left justify in out

Magazín Kicker pred niekoľkými dňami referoval, že 27-ročný rodák z Banskej Bystrice má kontrakt do júna, ale funkcionári mu dali zelenú na hľadanie nového angažmánu už na jarnú časť tejto sezóny.

 

Športový šéf "Bavorov" Andreas Bornemann zároveň skonštatoval, že hráč ich zatiaľ neinformoval o záujme žiadneho potenciálneho nového zamestnávateľa, hoci sa koncom decembra minulého roka v poľských médiách spomínal interes Lechie Gdansk.

 

Sylvestr prišiel v lete 2014 za 1,7 milióna eur z Erzgebirge Aue ako úradujúci kráľ strelcov II. bundesligy. Jar 2016 strávil na hosťovaní v Paderborne. Na jeseň minulého roka sa predstavil v šiestich ligových stretnutiach a jednom pohárovom a dal jeden gól. V minulosti hral za Slovan Bratislava, Petržalku a Dinamo Záhreb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona