FC Janov s Kuckom poškuľuje po Lige majstrov, dostal sa na tretie miesto

NETKY.SK • 8 December 2014, 09:27 • 2 min
FC Janov s Kuckom poškuľuje po Lige majstrov, dostal sa na tretie miesto

RÍM - FC Janov je šťukou tohto ročníka talianskej futbalovej Serie A. Tím slovenského reprezentačného stredopoliara Juraja Kucku zdolal v nedeľu AC Miláno 1:0 a v tabuľke sa vyšplhal už na tretie miesto zaručujúce účasť v predkole prestížnej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Janovčania sa od úvodných minút zahryzli do svojho súpera a v 32. minúte sa dočkali odmeny, keď obranca Luca Antonelli po rohu hlavou stanovil konečný výsledok. "Rossoneri" si v celom priebehu zápasu vypracovali iba dve šance, brankár Mattia Perin si poradil s pokusmi Francúzov Jeremyho Meneza a Philippa Mexesa.

 

Janov v tabuľke preskočil SSC Neapol, ktorý doma v generálke na súboj Európskej ligy so Slovanom Bratislava iba remizoval s Empoli 2:2. "Pripadáme si ako vo sne. Ešte nás čaká veľmi dlhá cesta, no dnes sme získali veľmi dôležité tri body, ktoré nám pomôžu v boji o pohárovú Európu," povedal pre agentúru dpa tvorca hry Janova Argentínčan Diego Perotti.

 

Kucka, o ktorom sa v kuloároch hovorí ako o možnej zimnej posile Milánčanov, bol na ihrisku do 72. minúty. Pred zápasom v rozhovoroch pre talianske médiá avizoval, že pôjde o jeden z kľúčových zápasov jesene: "Ak by sa nám podarilo zdolať AC Miláno, boli by sme ďalší týždeň v raji."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona