FC Barcelona zdolala Betis 4:1, ale prišla o Messiho

NETKY.SK • 11 November 2013, 07:58 • 2 min
FC Barcelona zdolala Betis 4:1, ale prišla o Messiho

BARCELONA - Futbalisti Espaňolu Barcelona prehrali v úvodnom nedeľňajšom stretnutí 13. kola španielskej Primera Division na domácom trávniku s FC Sevilla 1:3 a chuť víťazstva tak nepocítili už vo štvrtom dueli za sebou.

slovakia

left justify in out

FC Barcelona zvíťazila na pôde Betisu Sevilla 4:1, no prišla o argentínskeho útočníka Lionela Messiho. Ten sa zranil pravdepodobne pri šprinte a ihrisko opustil už v 21. minúte, keď ho nahradil Andres Iniesta. Pre Messiho je to už tretie zranenie v prebiehajúcej sezóne.

13. kolo - sumáre:

Espaňol Barcelona - FC Sevilla 1:3 (1:2)
Góly: 24. Garcia - 3. Fazio, 10. Vitolo, 59. Bacca. ČK: 85. Sanchez (Espaňol)

Valencia - Valladolid 2:2 (1:1)
Góly: 29. Pabon, 75. Feghouli - 9. Guerra, 50. Garcia

Villarreal - Atletico Madrid 1:1 (0:1)
Góly: 79. Juanfran (vl.) - 2. Mario (vl.)

Betis Sevilla - FC 1:4 (0:2)
Góly: 90.+2 Molina (z 11m) - 35. Neymar, 37. Pedro, 63. a 79. Fabregas

Argentínsky futbalista v službách španielskeho FC Barcelona Lionel Messi utrpel v prebiehajúcej sezóne 2013/2014 už tretie zranenie. Dvadsaťšesťročný zakončovateľ nedohral nedeľňajšie stretnutie 13. kola Primera División na ihrisku Betisu Sevilla, keď ho už v 21. min nahradil Andrés Iniesta. Vyzerá to tak, že Messi sa zranil pri bežeckom súboji s jedným z domácich obrancov v 18. min. Po vystriedaní zamieril na striedačku, kde si sadol ku svojim spoluhráčom. "Ide o zranenie stehenného svalu na ľavej nohe. Pondelkové testy odhalia rozsah poškodenia," informovala FC Barcelona na svojom oficiálnom Twitteri. 

Lionel Messi tak počas nadchádzajúceho asociačného termínu pravedpodobné vynechá priateľské stretnutia v drese Argentíny proti Ekvádoru a Bosne a Hercegovine. Messi sa trápi so zraneniami od aprílového zápasu Ligy majstrov proti Parížu St. Germain. Do súťažného diania sa vrátil už o desať dní neskôr a pomohol "Barce" postúpiť do semifinále LM. 

Uplynulá sezóna 2012/2013 sa však preňho definitívne skončila, keď si v májovom zápase proti Atléticu Madrid obnovil predmetné zranenia. Rodák z Rosaria mal svalové problémy aj v prebiehajúcej sezóne, nedohral pre ne augustové stretnutie s Atléticom Madrid a septembrový duel s Almeríou. Následne sa mu po návrate na trávniky nedarilo strelecky chytiť, podľa štatistikov to bola jeho najdlhšia gólová ligová impotencia za ostatné dva roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies