FC Barcelona: Stredopoliar Fábregas za sa teší novému potomkovi

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 08:01 • 2 min
FC Barcelona: Stredopoliar Fábregas za  sa teší novému potomkovi

BARCELONA - Španielskeho futbalového stredopoliara Cesca Fábregasa z FC Barcelona potešila okrem stredajšieho postupu do semifinále Ligy majstrov cez Paríž St. Germain aj ďalšia udalosť. Jeho 37-ročná priateľka Daniella Semaanová, modelka libanonského pôvodu, porodila páru prvého potomka - dcéru Liu. V šatni katalánskeho klubu je v poslednom čase baby boom.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcich týždňoch sa potomkovia narodili Víctorovi Valdésovi, Gerardovi Piquému, Davidovi Villovi, Pedrovi Rodríguezovi i Lionelovi Messimu.

Fábregas hral v stredu proti PSG na barcelonskom Camp Nou 62 minút, potom ho vystriedal Lionel Messi. Po skončení zápasu sa stredopoliar ponáhľal do nemocnice za priateľkou. Na sociálnej sieti Twitter po pôrode zverejnil malú ruku svojho potomka. Niečo podobné urobil aj jeho tímový kolega Piqué, ktorý po pôrode syna Milana zverejnil jeho nožičku. "Vitaj na svete, moja princezná Lia," napísal na Twitteri Fábregas. Informácie zverejnil web denníka El País.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies