FC Barcelona si robí zálusk na hviezdu Tottenhamu

NETKY.SK • 25 November 2011, 15:02 • 2 min
FC Barcelona si robí zálusk na hviezdu Tottenhamu

FC Barcelona si robí zálusk na hviezdu Tottenhamu - Futbal BARCELONA - Hviezda Tottenhamu Hotspurs, Gareth Bale je v hľadáčiku FC Barcelona. Skauti veľkoklubu si ho boli pozrieť v pondelkovom zápase s Aston Villou, v ktorom Kohúti vyhrali 2-0.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Hviezda Tottenhamu Hotspurs, Gareth Bale je v hľadáčiku FC Barcelona. Skauti veľkoklubu si ho boli pozrieť v pondelkovom zápase s Aston Villou, v ktorom Kohúti vyhrali 2-0.

Tottenham bude žiadat okolo 45 miliónov libier, ak by boli nútení ho predať počas letného prestupového obdobia, ale Barca sa zdráha zaplatiť takú vysokú sumu.
Ale záujem je veľký - Real Madrid, AC Milan a Inter sú kluby, ktoré by chceli Balea vo svojom tíme.

Tréner FC Barcelona, Pep Guardiola,je obrovským obdivovateľom Balea, a v 22 ročnom hráčovi vidí riešenie svojho problému na poste ľavého obrancu.

Hlavný skaut klubu, Albert Valentine, cestoval do Londýna na začiatku tohto mesiaca, aby sa pozrel ako Bale skóruje a hrá, čo iba
podčiarkuje záujem španielskeho gigantu o jeho služby. Tottenham v tom zápase vyhral nad Fulhamom 3-1.

Waleský reprezentant sa priznal, že mu lichotí záujem Majstrov Európy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies