FC Barcelona po dvoch remízach s Atleticom získala Superpohár

NETKY.SK • 29 August 2013, 08:08 • 2 min
FC Barcelona po dvoch remízach s Atleticom získala Superpohár

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona v stredu večer remizovali v odvete španielskeho Superpohára s Atleticom Madrid 0:0 a štvrtýkrát za päť rokov získali túto cennú trofej. V prvom vzájomnom meraní síl sa zrodila na ihrisku Atletica remíza 1:1.

slovakia

left justify in out

"Barca" nedokázala v stredu využiť na skórovanie ani hru v početnej prevahe, keď hostia dohrávali stretnutie v oslabení. Navyše v 89. minúte mohol triumf domácich poistiť Lionel Messi, argentínsky kanonier ale nariadený pokutový kop nepremenil. "Blaugranas" sa aj napriek tomu mohli tešiť zo zisku prvej trofeje v novej sezóne. "V obidvoch zápasoch sme hrali naozaj dobre. Mali sme viac šancí ako náš súper. Som hrdý na svojich hráčov, pretože v oboch dueloch sme boli naozaj konkurencieschopným tímom," uviedol tréner Atletica Diego Simeone pre španielske médiá.

Sumár - španielsky Superpohár:
FC Barcelona - Atletico Madrid 0:0
ČK: 81. Filipe, 90.+1 Turan (obaja Atletico)
(prvý zápas: 1:1)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies