FC Barcelona hlási vážne problémy so zraneniami obrancov, v zozname zimných posíl figuruje aj meno Škrtela

NETKY.SK • 19 December 2018, 10:21 • 2 min
FC Barcelona hlási vážne problémy so zraneniami obrancov, v zozname zimných posíl figuruje aj meno Škrtela

BARCELONA - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel sa objavil na zozname potenciálnych zimných posíl FC Barcelona. Katalánsky veľkoklub hľadá pravonohého stopéra a kapitán národného tímu spĺňa tieto kritéria.

slovakia

left justify in out

Okrem neho je s presunom do Španielska spájaný aj Srb Branislav Ivanovič, ktorý aktuálne pôsobí v ruskom Zenite Petrohrad. Informáciu priniesla barcelonská rozhlasová stanica RAC 1.

Tridsaťštyriročný rodák z Handlovej je momentálne hráčom tureckého klubu Fenerbahce Istanbul. V aktuálnej sezóne odohral v drese "feneru" dovedna 22 duelov vo všetkých súťažiach, v ktorých strelil jeden gól. Skúsený stredný obranca postúpil s mužstvom do jarného šestnásťfinále Európskej ligy, ale v domácej súťaži patrí tradičnému klubu až predposledné sedemnáste miesto.

 

Angažovanie Škrtela zvažujú Barcelončania preto, že majú problémy so zranenými obrancami - Belgičanom Thomasom Vermaelenom a Francúzom Samuelom Umtitim.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona