FC Barcelona - Espanyol 1:0, Messi v lige bez gólu už 4 zápasy v rade

NETKY.SK • 2 November 2013, 08:58 • 2 min
FC Barcelona - Espanyol 1:0, Messi v lige bez gólu už 4 zápasy v rade

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona zvíťazili v zápase 12. kola španielskej ligy nad Espanyolom Barcelona 1:0. Víťazný gól domácich, ktorý padol po individuálnej akcii Neymara, zaznamenal Alexis Sanchez.

slovakia

left justify in out

Svetový futbalista roka Lionel Messi neskóroval v drese domácich už v štyroch ligových stretnutiach v rade. Argentínčan tak má konte momentálne osem ligových zásahov, pričom Diego Costa z Atletica Madrid dal 12 gólov a Cristiano Ronaldo z Realu Madrid 11. 

Triumf v katalánskom derby je pre Barcu súčasne 21. ligovým víťazstvom v rade na štadióne Nou Camp. V piatok o tom rozhodla 68. minúta, v ktorej Neymar na seba nalákal až troch hráčov hostí a po jeho krížnej a časovanej prihrávke v šestnástke už nemal Sanchez z hranice päťky problém skórovať. 

Barcelona tak zostane aj po 12. kole na čele Primera division, pričom doteraz nazbierala 34 bodov. Jediné dva body stratil za októbrovú remízu s Osasunou (0:0). "Zápas s Espanyolom bol pre nás fyzicky veľmi náročný. Odchádzame však domov spokojní, pretože sme získali tri veľmi dôležité body," povedal Alexis pre televíznu stanicu Canal Plus.

Sumár - 12. kolo:

FC Barcelona - Espanyol Barcelona 1:0 (1:0)
Gól: 68. Alexis Sanchez. 79.977 divákov

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies