FC Barcelona: David Villa mohol prísť o nohu!

NETKY.SK • 6 November 2012, 13:38 • 2 min
FC Barcelona: David Villa mohol prísť o nohu!

FC Barcelona David Villa mohol prísť o nohu! Futbal BARCELONA – Útočník FC Barcelona, David Villa, bol blízko k amputácii nohy, ktorú si zlomil v roku 2011 na klubových Majstrovstvách sveta.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Útočník FC Barcelona, David Villa, bol blízko k amputácii nohy, ktorú si zlomil v roku 2011 na klubových Majstrovstvách sveta.

Dr. Ramon Cugat povedal, že 30-ročný hráč mohol prísť o nohu v dôsledku zmien tlaku, ktoré boli spôsobené počas letov, keď futbalista letel domov do Španielska krátko potom, čo utrpel zranenia.
"Veľké zmeny tlaku, ako sú vo výške 8000 – 12000m, si môžu vybrať veľkú daň," povedal doktor Cugat pre La Sexta. "Môžu viesť k vážnym zraneniam, alebo dokonca spôsobiť stratu končatiny."

Katalánsky chirurg tiež pochválil aktuálneho trénera Barcelony Vilanovu za to, že sa s návratom hviezdy na trávnik neponáhľal.
"David Villa je teraz v lepšej kondícii, než bol v období pred jeho zranením," pokračoval doktor a tiež hovoril o rehabilitácii obrancu Gerarda Piquého. "Podrobil sa veľmi intenzívnej liečbe, pretože sme si chceli byť istí, že to bude rovnako skvelý Piqué, ako pred zranením," povedal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona