FC Barcelona chce od Interu získať Škriniara za 85 miliónov eur

NETKY.SK • 1 Október 2018, 09:26 • 2 min
FC Barcelona chce od Interu získať Škriniara za 85 miliónov eur

BARCELONA - Španielsky futbalový veľkoklub FC Barcelona má vážny záujem o služby slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara z Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

 Španielske periodikum Mundo Deportivo informovalo, že zástupcovia "Barcy" už absolvovali prvé rokovania s kolegami z Interu, ohľadom prestupu v januári vo výške 85 miliónov eur.

Katalánci majú problém so zranením francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho. Vyradili ho problémy s kolenom a na Camp Nou sa obávajú, že jeho rekonvalescencia môže byť dlhšia. Potrebujú preto na jeho post adekvátnu náhradu. Španielske médiá tvrdia, že tréner Ernesto Valverde chce práve slovenského obrancu, pričom rokovania sú len na začiatku. Inter a Barcelona sú v rovnakej základnej skupine Ligy majstrov 2018/2019, zahrajú si proti sebe 24. októbra v Španielsku, resp. 6. novembra v Taliansku.

O 23-ročného Škriniara sa v lete zaujímal aj portugalský tréner Manchestru United Jose Mourinho. Slovenský stopér v Interi momentálne rokuje o predĺžení zmluvy. Na San Siro prišiel v roku 2017 zo Sampdorie Janov za 24 miliónov eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona