FBI zadržala osobu podozrivú zo streľby na budovu NSA

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 14:19 • 2 min
FBI zadržala osobu podozrivú zo streľby na budovu NSA

FORT MEADE - Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) dnes oznámil, že zadržal osobu, ktorá je pravdepodobne zodpovedná za niekoľko prípadov streľby popri diaľniciach, ku ktorým došlo v posledných dvoch týždňoch v oblasti Baltimoru a Washingtonu.

slovakia

left justify in out

Pri jednom z incidentov došlo k poškodeniu budovy Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA).
     

Podľa FBI je osoba vo väzbe zodpovedná za streľbu pri diaľniciach v štáte Maryland, vrátane streľby pri armádnom areáli Fort Meade, kde sídli NSA, povedala hovorkyňa FBI Amy Thoresonová. Bližšie podrobnosti o zadržanej osobe neposkytla.
     

Podozrivého podľa polície zadržali v noci na dnes, píše agentúra AP.
     

V utorok večer v oblasti niekto strieľal na nákladné vozidlo. Jednu osobu previezli do nemocnice po tom, ako ju zranilo rozbité sklo. Neskôr došlo k streľbe asi 19 kilometrov od miesta prvého incidentu. NSA ohlásila poškodenie blízkej budovy. Nedošlo však k žiadnym zraneniam, doplnila agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies