Favreho na lavičke Mönchengladbachu dočasne nahradí Schubert

NETKY.SK • 21 September 2015, 16:00 • 2 min
Favreho na lavičke Mönchengladbachu dočasne nahradí Schubert

BERLÍN - Futbalistov Borussie Mönchengladbach dočasne povedie Andre Schubert. Doterajší tréner "rezervy" nahradil na poste Luciena Favreho, ktorý rezignoval na svoju funkciu po sérii piatich prehier v úvode nového ročníka nemeckej Bundesligy.

slovakia

left justify in out

Športový riaditeľ Borussie Max Eberl priznal, že Favreho odstúpenie všetkých v klube prekvapilo a napriek enormnej snahe sa funkcionárom nepodarilo presvedčiť švajčiarskeho kouča, aby si svoj krok rozmyslel a zotrval na lavičke. "Lucienova rezignácia nás zastihla nepripravených. Hľadáme nového hlavného trénera, dovtedy povedie mužstvo Andre Schubert," citovala agentúra Reuters slová Eberla.

 

Favre v minulej sezóne priviedol Gladbach k skvelému tretiemu miestu v Bundeslige a účasti v Lige majstrov. Štyridsaťštyriročný Schubert je bývalým kormidelníkom nemeckých mládežníckych reprezentácií, takisto pracoval v Paderborne a St. Pauli v nižších súťažiach, v Bundeslige si vyskúša trénerský džob premiérovo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies