Favoritkou pri udeľovaní hudobných cien CMT bude Carrie Underwoodová

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 08:26 • 2 min
Favoritkou pri udeľovaní hudobných cien CMT bude Carrie Underwoodová

NASHVILE - Jedna z hviezd americkej country scény, speváčka Carrie Underwoodová (32), bude 10. júna pri udeľovaní prestížnych cien CMT za najlepšie country videoklipy patriť medzi absolútnych favoritov.

slovakia

left justify in out

Interpretka figuruje, ako v stredu oznámili v Nashville, medzi nominovanými umelcami v štyroch kategóriách. V kategórii videoklip roka patria Underwoodovej dokonca dve nominácie za pieseň Something in the Water a duet Somethin' Bad s Mirandou Lambertovou.

 

Po štyri nominácie získali aj pesničkár, gitarista a spevák Kenny Chesney (47) a countrypopová formácia Lady Antebellum, po tri majú na konte brocountryová mužská dvojica Florida Georgia Line, ktorej debutový album sa na trhu objavil iba v roku 2012, spevák a gitarista Jason Aldean (38), nashvillské duo Maddie & Tae, ktorého debutový album je naplánovaný na koniec augusta, i opakovane ocenená speváčka Miranda Lambertová (31).

 

Fanúšikovia žánru sa môžu do rozhodovania o laureátoch zapojiť prostredníctvom internetového hlasovania.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies