Favorit ManUtd vybehne vo štvrťfinále proti Anderlechtu, Schalke bude čeliť Ajaxu

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 13:58 • 2 min
Favorit ManUtd vybehne vo štvrťfinále proti Anderlechtu, Schalke bude čeliť Ajaxu

NYON - Favorit na celkové prvenstvo, anglický klub Manchester United, nastúpi v aprílovom štvrťfinále futbalovej Európskej ligy 2016/2017 proti belgickému Anderlechtu Brusel.

slovakia

left justify in out

Piatkový popoludňajší žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone rozhodol aj o tom, že francúzsky Olympique Lyon si zmeria sily s Besiktasom Istanbul a Schalke 04 Gelsenkirchen bude čeliť Ajaxu Amsterdam. Súperom španielskej Celty Vigo bude belgický KRC Genk. Prvé zápasy štvrťfinále odohrajú 13. apríla, odvety 20. apríla. Žreb štvrťfinále EL bol tradične bez obmedzení - žiadne z mužstiev nebolo nasadené, stretnúť sa mohli aj tímy z rovnakej krajiny.

Semifinálový žreb vykonajú 21. apríla. Prvé zápasy semifinále sú na programe 4. mája, odvety 11. mája. Finále sa uskutoční 24. mája vo Friends Arene vo švédskom Štokholme. 

Štvrťfinálové dvojice futbalovej Európskej ligy 2016/2017, ktoré vyžrebovali v piatok popoludní v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone: 

Anderlecht Brusel (Belg.) - Manchester United (Angl.) 
Celta Vigo (Šp.) - KRC Genk (Belg.) 
Ajax Amsterdam (Hol.) - Schalke 04 Gelsenkirchen (Nem.) 
Olympique Lyon (Fr.) - Besiktas Istanbul (Tur.)

Prvé zápasy štvrťfinále odohrajú 13. apríla, odvety 20. apríla. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies