VIDEO Faux pas na Copa America: Uruguajčanom zahrali čilskú hymnu

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 11:58 • 2 min
VIDEO Faux pas na Copa America: Uruguajčanom zahrali čilskú hymnu

GLENDALE - Poriadne faux pas sa prihodilo organizátorom turnaja Copa America, ktorý oslavuje storočnicu. Pred zápasom s Mexikom, ktorý sa konal v arizonskom Glendale, zahrali uruguajským futbalistom národnú hymnu Čile.

slovakia

left justify in out

Uruguajskí hráči si pred stretnutím nemohli zaspievať svoju "Orientales, la Patria o la Tumba", keďže americkí organizátori im zahrali čilskú "Canción Nacional". Pri hraní hymny tak iba ticho hľadeli a nechápavo sa obzerali. Po zápase vydali usporiadatelia vyhlásenie, v ktorom sa ospravedlnili za "ľudskú chybu".

 

 

"Úprimne sa ospravedlňujeme Uruguajskej futbalovej federácii, uruguajskému národnému tímu ako aj uruguajským fanúšikom za toto zlyhanie. Urobíme všetko pre to, aby sa už takáto chyba neopakovala," stojí vo vyhlásení, z ktorého citovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies