Father John Misty zverejnil skladbu Real Love Baby

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 13:47 • 2 min
Father John Misty zverejnil skladbu Real Love Baby

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Father John Misty zverejnil skladbu Real Love Baby. Ide o prvú ukážku interpretovej tvorby po tom, ako vlani vo februári vydal album I Love You, Honeybear.

slovakia

left justify in out

Hudobník je v súčasnosti na turné po Európe, v rámci ktorého sa predstaví napríklad vo Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku, Holandsku či Dánsku.


Tridsaťpäťročný muzikant nedávno prezradil, že napísal text k úvodnej skladbe seriálu Dom z kariet (2013). Interpret sa svojím dielom pochválil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Ako tiež uviedol, skladbu, ktorú zložil Jeff Beal, nazval Let's make love to my bodyguard Inside the House of Cards. Pôvodne totiž nemá samostatný názov a označuje sa len ako hlavná skladba obľúbenej série.


Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a spomínanú I Love You, Honeybear (2015). Vlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies