Father John Misty vystúpi vo Viedni, Budapešti aj Varšave

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 07:24 • 2 min
Father John Misty vystúpi vo Viedni, Budapešti aj Varšave

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Father John Misty sa počas plánovaného turné predstaví aj v Európe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný muzikant vystúpi napríklad aj 5. júna vo Varšave, 14. novembra v Budapešti alebo o deň neskôr vo Viedni. Spevák počas turné predstaví aj skladby z očakávaného albumu God's Favorite Customer, ktorý vydá 1. júna. Nahrávka bude obsahovať desať skladieb, z ktorých už hudobník zverejnil single Mr. Tillman, Disappointing Diamonds Are the Rarest of Them All a Just Dumb Enough to Try.

Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012), I Love You, Honeybear (2015) a Pure Comedy (2017). V roku 2015 na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey. S kapelou Fleet Foxes nahral album Helplessness Blues (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona