Father John Misty vydá album Pure Comedy

NETKY.SK • 25 Január 2017, 10:17 • 2 min
Father John Misty vydá album Pure Comedy

LOS ANGELES - Americký hudobník a spevák Father John Misty vydá 7. apríla album Pure Comedy. Novinka bude trvať 75 minút a ponúkne celkovo 13 skladieb, z ktorých muzikant už predstavil titulnú pieseň aj s videoklipom.

slovakia

left justify in out

Na produkcii spolupracovali Father John Misty a Jonathan Wilson. Skladateľ Gavin Bryars sa postaral o aranžmány. Na počine sa podieľali aj skladateľ Nico Muhly a hudobník Thomas Bartlett. Autorom obalu, ktorý bude dostupný v štyroch verziách, je Ed Steed. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na deluxe edíciu, ktorá bude obsahovať rôzne bonusy.

 

Tridsaťpäťročný spevák zverejnil aj 25-minútový dokument Pure Comedy: The Film, v ktorom zachytil nahrávanie albumu Pure Comedy a predstavil v ňom tiež ukážky nových piesní. Na réžii snímky s muzikantom spolupracoval Grant James.


Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a I Love You, Honeybear (2015). Predvlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.

Tracklist albumu Father John Misty - Pure Comedy:
01 Pure Comedy
02 Total Entertainment Forever
03 Things It Would Have Been Helpful to Know Before the Revolution
04 Ballad of the Dying Man
05 Birdie
06 Leaving LA
07 A Bigger Paper Bag
08 When the God of Love Returns There’ll Be Hell to Pay
09 Smoochie
10 Two Wildly Different Perspectives
11 The Memo
12 So I’m Growing Old on Magic Mountain
13 In Twenty Years or So

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona