Father John Misty predstavil pieseň Leaving LA

NETKY.SK • 5 Február 2017, 14:36 • 2 min
Father John Misty predstavil pieseň Leaving LA

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Father John Misty predstavil pieseň Leaving LA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný interpret zahral novinku po prvý raz v show Lauren Laverne na BBC Radio 6, kde tiež prezradil, že na skladbe pracoval tri roky.


Leaving LA je najnovšou ukážkou z albumu Pure Comedy, ktorý muzikant plánuje vydať 7. apríla. Z nahrávky, ktorá bude obsahovať celkovo 13 skladieb, predtým predstavil piesne Pure Comedy, Ballad of the Dying Man a Two Wildly Different Perspectives.


Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na deluxe edíciu, ktorá bude obsahovať rôzne bonusy. Spevák okrem toho už zverejnil aj esej vysvetľujúcu vydanie menovaného albumu a 25-minútový dokument Pure Comedy: The Film, v ktorom zachytil jeho nahrávanie, pričom v ňom tiež predstavil ukážky nových piesní. Na réžii snímky s muzikantom spolupracoval Grant James.


Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a I Love You, Honeybear (2015). Predvlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies