Father John Misty otextoval skladbu zo seriálu Dom z kariet

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 13:36 • 2 min
Father John Misty otextoval skladbu zo seriálu Dom z kariet

BRATISLAVA - Americký hudobník Father John Misty vytvoril text k úvodnej skladbe seriálu Dom z kariet (2013). Tridsaťpäťročný interpret sa svojím dielom pochválil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

Ako tiež uviedol, skladbu, ktorú zložil Jeff Beal, nazval Let's make love to my bodyguard Inside the House of Cards. Pôvodne totiž nemá samostatný názov a označuje sa len ako hlavná skladba obľúbenej série.


Seriál Dom z kariet vzniká v produkcii spoločnosti Netflix na motívy rovnomennej knihy Michaela Dobbsa, ktorú v 90. rokoch sfilmovala aj BBC. V seriáli z prostredia vysokej politiky účinkujú Kevin Spacey, Robin Wright, Molly Parker či Michael Kelly. Titul dva razy nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma.

 

Toto ocenenie napokon získali hlavní predstavitelia Robin Wright a Kevin Spacey, ktorému udelili aj Screen Actors Guild Award. V súčasnosti Netflix ponúka štyri sezóny titulu, pričom plánuje nakrútiť aj piatu. Tú by mali sprístupniť v USA na budúci rok. Druhú sezónu titulu v súčasnosti vysiela Česká televízia.


Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a I Love You, Honeybear (2015). Vlani na seba upozornil, keď nahral covery skladieb Blank Space a Welcome to New York speváčky Taylor Swift.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona