Father John Misty odmietol nahrať cover hitu Backstreet Boys, pričom mu ponúkli 250 tisíc dolárov

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 15:22 • 2 min
Father John Misty odmietol nahrať cover hitu Backstreet Boys, pričom mu ponúkli 250 tisíc dolárov

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Father John Misty odmietol nahrať coververziu skladby I Want It That Way chlapčenskej skupiny Backstreet Boys.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročného muzikanta požiadali o spoluprácu na reklame zástupcovia istej siete reštaurácií, pričom mu ponúkli 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 227-tisíc eur).


Rodák z Rockville v Marylande to prezradil počas nedávneho vystúpenia na Newport Folk Festivale. "Áno, takto si žijem. Povedal som si, 'V pohode, aspoň si budem môcť kúpiť dva Cadillacy a môžem ich spolu nabúrať'. Nechcem vaše posraté peniaze z burrita," povedal muzikant, ktorý svoje vyjadrenie neskôr komentoval aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Pointou tohto príbehu bolo, či je folková hudba dobrá ešte na niečo iné, ako len na predávanie iných vecí," napísal interpret.


Spomínanú coververziu napokon nahrali Brittany Howard z kapely Alabama Shakes a Jim James z formácie My Morning Jacket.


Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a I Love You, Honeybear (2015). Vlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies