Fatboy Slim: Zatiaľ neplánujem nahrať nový album

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 16:52 • 2 min
Fatboy Slim: Zatiaľ neplánujem nahrať nový album

LONDÝN - Britský dídžej a producent Fatboy Slim prezradil, že zatiaľ neplánuje nahrať nový album. Päťdesiatjedenročný hudobník v rozhovore pre britský portál Digital Spy tiež uviedol, že sa chce viac venovať dídžejingu.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti nemám chuť ísť do štúdia a pracovať na albume. Možno sa po roku neustáleho koncertovania úplne zrútim, ale momentálne si to užívam," uviedol.

 

Päťdesiatjedenročný Fatboy Slim sa na hudobnej scéne pohybuje od konca 70. rokov minulého storočia. Pôsobil v rôznych skupinách, napríklad The Housemartins alebo Pizzaman. Preraziť sa mu podarilo debutovým albumom Better Living Through Chemistry (1996), na ktorý nadviazal úspešnou štúdiovkou You've Come a Long Way, Baby (1998). Nahrávka obsahujúca single ako The Rockafeller Skank, Gangster Trippin, Praise You alebo Right Here, Right Now, sa umiestnila na prvej priečke britského albumového rebríčka. Okrem toho vydal aj štúdiovky Halfway Between the Gutter and the Stars (2000), Palookaville (2004) či koncepčnú nahrávku Here Lies Love (2010), ktorej spoluautorom je David Byrne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies