Fashawn ohlásil nový album

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 08:47 • 2 min
Fashawn ohlásil nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Fashawn oznámil, že 29. apríla plánuje vydať svoju tretiu štúdiovku s názvom Manna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z kalifornského Fresna to prezradil v rozhovore pre portál HipHopDX, pričom dodal, že produkčne sa na novinke podieľali napríklad Large Professor, Exile a Evidence. Tracklist nahrávky, mená prípadných hostí či nejaké ukážky však zatiaľ nezverejnil. 

Fashawn, vlastným menom Santiago Leyva, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2006, keď vydal mixtape Grizzly City Vol. 1. Na jeseň 2009 potom predstavil najprv album The Antidote (2009), ktorý nahral s producentom The Alchemistom, a následne aj sólovku Boy Meets World. Tú zas kompletne produkoval spomínaný Exile. Nasledoval spoločný album s Mursom s názvom This Generation (2012), EP nahrávka Fash-ionably Late (2014), ktorú znova produkoval The Alchemist, a druhá sólovka The Ecology (2015). Okrem toho má na konte aj deväť ďalších mixtapeov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies