Farmárka Lenka Hrčková na súde: Napadla 40-ročnú ženu

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 09:59 • 2 min
Farmárka Lenka Hrčková na súde: Napadla 40-ročnú ženu

BANSKÁ BYSTRICA – Na Okresnom súde v Banskej Bystrici sa včera začalo hlavné pojednávanie s 24-ročnou Lenkou Hrčkovou, známou z televízneho programu Farma.

slovakia

left justify in out

Prokurátorka Lenku obvinila z prečinu ublíženia na zdraví, pretože napadla a zranila 40-ročnú Banskobystričanku Jeannette, ktorá sa zo zranení liečila viac ako 30 dní. Príčinou konfliktu mohol byť istý Peter, o ktorého priazeň sa obe ženy uchádzali.


Farmárka tvrdí, že je nevinná a jej obhajca označil obžalobu za neodôvodnenú, pretože skutok sa nestal tak, ako tvrdí žalobca. Obe ženy sa stretli v apríli 2013 v Banskej Bystrici v istej reštaurácii, kde napadnutá žena našla svojho priateľa Petra v spoločnosti farmárky. Padlo pár nevraživých slov a nadávky z oboch strán, na čo Jeannette z reštaurácie odišla aj s Petrom. Neskôr konflikt pokračoval pred domom na Tulskej ulici ráno o pol šiestej. Jeannette zvonila u farmárky a keď tá vyšla von, došlo k verbálnemu konfliktu a následne k fyzickému stretu. Privolaní policajti našli farmárku sedieť na Jeannette a oddelili ich od seba. Podľa policajtov na ženách nebolo vidieť vonkajšie zranenia. Jeannette potom v nemocnici zistili rôzne zranenia vrátane zlomeniny sánky, oblúka tvárového skeletu lebky a fraktúry nosa, z čoho sa liečila 34 dní. 


Súd okrem obžalovanej Lenky si vypočul verziu Jeannette a viacerých svedkov, vrátane príslušníkov polície, ktorí vtedy incident dvojice žien riešili. Neprišiel však svedok Peter, o ktorého priazeň sa obe usilovali, preto súd odročil pojednávanie na 15. júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona