Farmár z Oklahomy stratil mobil, našiel sa o deväť mesiacov neskôr v Japonsku

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 14:12 • 2 min
Farmár z Oklahomy stratil mobil, našiel sa o deväť mesiacov neskôr v Japonsku

USA - Istý farmár z amerického štátu Oklahoma získal naspäť svoj mobilný telefón, ktorý stratil vlani v októbri počas práce v sile, po tom, ako sa našiel v mlyne v Japonsku.

slovakia

left justify in out

Kevinovi Whitneymu z mestečka Chickasha vypadol mobil z vrecka do sila, v ktorom bolo 127 ton obilia. Telefón s obilím putoval zo sila najprv pozdĺž rieky Arkansas, potom loďou po Mississippi do Louisiany a odtiaľ cez Panamský kanál cez celý Tichý oceán až do Japonska.

 

Pred niekoľkými dňami však Whitneymu zavolali z japonského mesta Kašima a opýtali sa ho, či nestratil mobilný telefón. Zamestnanec miestneho mlynu následne poslal mobil do Louisiany, odkiaľ putoval priamo k svojmu majiteľovi. "Myslel som si, že už ten telefón nikdy viac neuvidím. Je to šialené, nemôžem tomu uveriť. Najviac ma na to celom šokovalo to, aký je ten svet v skutočnosti malý. V tom telefóne mám uložené fotografie, ktoré sú pre mňa dôležité, takže som naozaj rád, že som ho získal späť," uviedol Whitney pre miestnu televíznu stanicu KFOR.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies