Víťazkou reality show Farma sa stala slobodná mamička Lenuš Švaralová!

NETKY.SK • 18 December 2014, 22:40 • 2 min
Víťazkou reality show Farma sa stala slobodná mamička Lenuš Švaralová!

BRATISLAVA – A je koniec! Obľúbená markízácka reality show Farma už pozná svojho víťaza. Stala sa ním slobodná mamička z Levíc Lenka Švaralová (27), ktorá sa vo finále stretla s automechanikom z Pustých Úľan Tiborom Repom (48).

slovakia

left justify in out

Víťazka si odniesla finančnú prémiu 50-tisíc eur. Vo finále boli tri súťažné disciplíny. V prvej museli Tibor s Lenuš cez prekážky preliať mlieko z jednej nádoby do druhej, v ďalšej sa museli brodiť bahnom, v ktorom sa nachádzali kľúče od truhlice. Tretia disciplína bol vedomostný kvíz.

 

Tibor získal v prvej disciplíne bod. Lenuš potom vyrovnala skóre, našla kľúč a získala bod. Tretí bod získala na základe SMS hlasovania televíznych divákov Lenuš. Ľudia jej poslali 39 307 hlasov. A pred poslednou disciplínou sa ujala vedenia 2:1. Remíza sa nekonala, pretože Lenuš excelovala vo vedomostnom kvíze a získala tretí bod a stala sa celkovou víťazkou Farmy.

 

Slobodná mamička Lenuš prezradila, čo urobí s peniazmi už pred súťažou: "Ak by som vyhrala Farmu, v prvom rade by som sa zbavila dlžôb. Aby som konečne mohla zaspať bez toho, aby som rozmýšľala, kde, čo, ako... bez obáv z rána... a potom by som zabezpečila bývanie, zázemie a istotu... .“

 

Medzi jednotlivými disciplínami farmári spomínali na spoločne strávené chvíle. Do štúdia prišiel aj syn Iránca Rezu Giviliho, ktorý najslávnejšiemu farmárovi priniesol ruže pre súťažiace.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies