Farfan odchádza zo Schalke do SAE

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 13:52 • 2 min
Farfan odchádza zo Schalke do SAE

BERLÍN - Peruánsky futbalista Jefferson Farfan po siedmich rokoch opúšťa Schalke 04 a v kariére bude pokračovať v Spojených arabských emirátoch.

slovakia

left justify in out

 V piatok podpísal trojročný kontakt s klubom Al Džazíra. Jeho nový zamestnávateľ to oznámil prostredníctvom svojho oficiálneho konta na sociálnej sieti.
     

Ako informovala agentúra Reuters, klub z SAE zaplatil nemeckému bundesligistovi za 30-ročného Farfana sedem miliónov eur. Rýchlonohý krídelník začínal s profesionálnym futbalom v Alianze Lima, odkiaľ sa v roku 2004 vydal do Európy. Najprv štyri roky obliekal dres PSV Eindhoven a od roku 2008 pôsobil v Schalke, kde sa postupne vypracoval medzi hlavné opory tímu. V minulej sezóne ho však výrazne pribrzdili zranenia a zažiadal vedenie klubu o transfer, hoci mal stále rok platnú zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies