Fanúšikovia zvolili novú trofej pre majstra Fortuna ligy

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 13:46 • 2 min
Fanúšikovia zvolili novú trofej pre majstra Fortuna ligy

BRATISLAVA - Akcia "Cesta za trofejou Fortuna ligy", ktorej spoluorganizátormi sú Únia ligových klubov (ÚLK), Slovenský futbalový zväz (SFZ), marketingová spoločnosť UFA Sports Slovakia a ďalší partneri, má za sebou poslednú cestu - v Brezne.

slovakia

left justify in out

Niekoľko hodín po nej bolo definitívne ukončené hlasovanie o podobe novej trofeje pre majstra Fortuna ligy. Jednoznačným víťazom sa stal návrh "Esencia hry", ktorý bude prostredníctvom médií futbalovým fanúšikom predstavený v druhej polovici mája.

 

Projekt "Cesta za trofejou Fortuna ligy" zavítal na jeseň a na jar do miest, ktoré sú dejiskami stretnutí najvyššej slovenskej súťaže. 

 

Stalo sa už tradíciou, že všade pútala najväčšiu pozornosť súťaž o najtvrdšiu strelu. V Brezne sa otriasal rekord, keďže Ivanovi Minčičovi namerali 106 km/h, čo je len o jeden menej ako predviedol vedúci Erik Čikoš z bratislavského Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies