Fanúšikovia ženskej MMA sa môžu tešiť na odvetu Namasunasovej a Jedrzejczykovej už tento víkend!

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 15:55 • 2 min
Fanúšikovia ženskej MMA sa môžu tešiť na odvetu Namasunasovej a Jedrzejczykovej už tento víkend!

BRATISLAVA - Fanúšikovia ženskej MMA sa môžu tešiť na odvetu Rose Namasunasovej a Joanni Jedrzejczykovej už tento víkend na UFC 223 v New Yorkskom Brooklyne.

slovakia

left justify in out

Prvý krát sa stretli minulí rok v novembri, vtedy sa Namajunasová postarala o obrovský šok keď v prvom kole knokautovala dovtedy neporazenú Jedrzejczykovú. Namajunasová je veľmi skromná zápasníčka, ktorá preferuje tvrdý tréning bez zbytočného predvádzania sa.

 

Jej slová pred druhým zápasom: "Podľa mňa som ju tak znechutila už pred zápasom, že sa ma ani nechcela pokúsiť zastrašovať . Podľa mňa je v úplnom strese už vtedy keď sa dostane do mojej blízkosti a to už odvtedy čo som na scéne. Odvtedy sa ma bojí odkedy som začala so zápasením. Nemyslím si, že by sa odvtedy niečo zmenilo. Moje napredovanie je očividné, moje reakcie sú stále rýchlejšie, fyzicky aj mentálne sa cítim byť stále silnejšou. Cítim, že nastal čas aby som sa stala dominantnou šampiónkou našej váhy. Neviem dopredu povedať čo bude v odvete, viem len jedno, udriem ju do tváre, dostanem sa jej za chrbát a uškrtím ju."

 

Jedrzejczyková plánuje byť ešte arogantnejšia ako bola doteraz, hoci od prehry sa očividne ukľudnila.  Obe zápasníčky budú chcieť ukázať svetu, že sú najlepšie vo svojej váhe! Skóre Namajunasovej je 7 výhier a 3 prehry, keď sa jej opäť podarí vyhrať určite umlčí mnohých neprajníkov ktorý hovoria, že mala iba šťastie. Jedrzejczyková má na svojom konte 14 výhier a 1 prehru ona bude tiež chcieť napraviť svoj výkon z predchádzajúceho zápasu keď dostala KO za 3 minúty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies